Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Kompressiopaidat

Kompressiopaita on tekninen vaate, joka tukee tehokkaasti ylävartalon lihaksia ja parantaa selän asentoa. Kompressiopaita tarjoaa napakan tuntuman lihaksiin, jonka ansioista ryhti parantuu ja kehon liikeradat on helppo kohdistaa oikein. Ylävartalon eri osiin kohdistuva paine tehostaa verenkiertoa, jolloin lihaksiin virtaa enemmän happea. Lihaksien voimantuotto tehostuu ja jaksat pidemmänkin suorituksen väsymättä. Kompressiopaine myös tehostaa aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineiden poistuminen lihaksista vilkastuu ja lihasten palautuminen nopeutuu. Kompressiopaine ehkäisee lihasväsymyksen lisäksi rasitusvammoja ja pehmytkudosvaurioita. Kompressiopaita sopii hyvin eri lajien harrastajille, kuten juoksijoille ja treenaajille. Kompressiopaidan hyödyt eivät kuitenkaan ole vain urheilijoiden etu, vaan myös vähemmän liikkuva hyötyy sen positiivisista vaikutuksista.

Millainen kompressiopaita on sinulle hyödyllisin? Jos kaipaat tukea lähinnä selän, rinnan ja vatsan alueelle, sinulle kätevin vaihtoehto on lyhythihainen tai hihaton kompressiopaita. Jos kaipaat kokonaisvaltaisempaa tukea myös käsien ja olkapäiden lihaksille, pitkähihainen kompressiopaita on sinulle sopivin vaihtoehto. Jotta saat kompressiopaidasta parhaat hyödyn, kiinnitä erityistä huomioita mallin ja koon valintaan. Jotta kompressiopaidan tuki kohdistuu oikeisiin lihaksiin, sen tulee olla anatomisesti leikattu. Miesten ja naisten kompressiopaita on siksi muodoltaan erilainen. Mitä tulee oikeaan kokoon, kompressiopaidan tulee tuntua napakalta, mutta se ei saa kiristää tai hiertää. Liian pieni kompressiovaate saattaa heikentää kehon verenkiertoa. Sen sijaan liian väljän kompressiopaidan puristukseen perustuva teho jää turhan heikoksi. Oikean kokoisen kompressiopaidan löydät parhaiten asiantuntevan myyjän avustuksella.

Etsitkö lisätukea ylävartalon lihaksille? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiopaidat treeniin ja muihin urheilulajeihin. Olipa mielessäsi kompressiopaita miehelle tai naisten kompressiopaita, meiltä löydät etsimäsi. Nike-kompressiopaita tai Zero Point -kompressiopaita – valikoimasta löydät kaikki korkealaatuiset huippumerkit. Sopivimman mallin ja oikean istuvuuden valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressiopaita netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin kompressiotuotteisiin – katso esimerkiksi kompressiosukat, kompressiotrikoot ja kompressiosäärystimet.

Paljonko kompressiopaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiopaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiopaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Athletic LS Top W - kompressiopaidat, Zeropoint Athletic Training Top W - kompressiopaidat ja Zeropoint WS Thermal Compression LS Top W - kompressiopaidat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiopaidat

4/5

Perustuu 6 arvosteluun