Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Luistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Luistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix Pro HS High Speed 180g - luistovoide, Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide ja Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G - luistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix BPL-80 BASE PROTECTION LIQUID 80 ML - luistovoide, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko luistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 46 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix Pro HS High Speed 180g - luistovoide, Vauhti PURE PRO NESTELUISTO - pikaluistovoide ja Swix PRO TOP SPEED TURBO 20G - luistovoide sekä suosituin merkki on Swix.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: luistovoiteet

5/5

Perustuu 2 arvosteluun