Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  Luistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit - luistovoide ja Swix Pro Top Speed Liquid Luistovoiteet 50 ml - luistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Vauhti Pure One Luistovoiteet 60g - luistovoide, jonka hinta on 15.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 15.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 15.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti Pure Up nestemäiset luistovahat 80ml - pikaluistovoide, Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit - luistovoide ja Swix Pro Top Speed Liquid Luistovoiteet 50 ml - luistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistovoiteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun