Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistovoiteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (51)
  51 / 51 tuotetta

  Luistovoiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistovoiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide, Vauhti PURE UP LUISTOVOIDE ja Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Vauhti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti GW Universal - luistovoide, jonka hinta on 10.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistovoiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistovoiteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vauhti PURE Clean & Glide - pikaluistovoide, Vauhti PURE UP LUISTOVOIDE ja Vauhti PURE UP neste luistovoide - pikaluistovoide sekä suosituin merkki on Vauhti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistovoiteet

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun