Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapallohousut
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Jalkapallohousut

  Jalkapallossa nopeus ratkaisee. Koska pelikentällä ollaan jatkuvassa liikkeessä, jalkapalloilijan on varustauduttava hengittävillä ja joustavilla vaatteilla. Pelipaidan lisäksi pelaaja sonnustautuu asianmukaisilla jalkapallohousuilla. Jotta liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa pelin aikana, jalkapallohousujen on oltava tarpeeksi istuvat ja miellyttävän kevyet. Raskaat ja turhan väljät housut eivät sovi jalkapallokentälle – ne hidastavat liikkumista ja tuntuvat epämiellyttävän raskailta. Kun valitset sopivan kokoiset ja hengittävästä materiaalista valmistetut jalkapallohousut, olet ketterämpi ja pääset keskittymään täysillä maalintekoon!

  Jalkapallohousuiksi sopivat mainiosti niin shortsit, verkkarihousut kuin trikootkin. Itselle sopivien jalkapallohousujen valintaan vaikuttavat oma käyttötarkoitus, vallitsevat sääolosuhteet sekä oma mieltymys. Lämpimämpään pelisäähän tai urheiluhalliin sopivat hieman väljemmät, hieman polven yläpuolelle ylettyvät shortsit. Shortsien tulee olla teknistä materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta. Säiden viiletessä shortsien alle voi pukea napakammat, nilkkoihin asti ylettyvät trikoot. Jos et tunne oloasi kotoisaksi shortseissa tai pelaat kylmemmissä sääoloissa, valitse pidemmät ja kapealinjaiset verkkarihousut tai tekniset treenihousut. Hiekkakentille ja viileämpiin peliolosuhteisiin sopivat myös niin sanotut hiekkahousut, joiden tiivis ja vahva materiaali kestää kaatumiset karheammallekin alustalle.

  Kattavasta jalkapallovalikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät jalkapallohousut kaikkiin sääolosuhteisiin ja mieltymyksiin. Suuresta valikoimastamme löydät sopivat jalkapallohousut niin lapsille kuin aikuisillekin palloilijoille tunnetuilta huippubrändeiltä kuten adidas ja Nike. Löydät meiltä tyylikkäät ja loistavilla ominaisuuksilla varustellut jalkapalloshortsit, trikoot, hiekkahousut ja verkkarihousut. Mikäli tarvitset apua juuri sinulle sopivimpien jalkapallohousujen valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Kun olet löytänyt istuvat ja omaan tyylisi sopivat jalkapallohousut, muista päivittää kuntoon myös muut jalkapallovaatteet ja -varusteet. Tutustu siis myös jalkapallopaitoihin, jalkapallokenkiin, jalkapallosukkiin ja säärisuojiin.

  Paljonko jalkapallohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jalkapallohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jalkapallohousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr, adidas Tiro 21 Track Pant ja adidas Tiro 21 Woven Pant Jr sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jalkapallohousut

  4.18/5

  Perustuu 28 arvosteluun