Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Jalkapalloreput ja -kassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jalkapalloreput ja -kassit
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Jalkapalloreppu

  Jalkapalloilija tarvitsee jalkapallokengät, pelipaidan, jalkapallohousut, jalkapallosukat, säärisuojat, mahdolliset vaihtovaatteet ja muut perusvarusteet kuten eväät ja vesipullon. Jotta nämä kaikki tärkeät varusteet kulkisivat kompaktisti mukana sekä otteluihin että harjoituksiin, hyvä jalkapalloreppu tai varustekassi on hyödyllinen hankinta jokaiselle palloilijalle. Kun panostat tilavaan, tukevasti istuvaan ja laadukkaaseen jalkapallokassiin, pakkaat sekä jalkapallovaatteet että varusteet kätevästi mukaan pidemmillekin pelireissuille. Siisti ja urheilullinen jalkapallokassi myös viimeistelee tyylikkään peliasun.

  Jalkapalloreppuja ja -laukkuja löytyy runsaasti erilaisia ja erikokoisia – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto oman mieltymyksesi ja tilantarpeesi mukaan. Saatavilla on sekä selässä kannettavia jalkapalloreppuja sekä olalla kannettavia jalkapallokasseja. Jotta reppua tai varustekassia olisi miellyttävä kantaa pitkiäkin matkoja, sen tulee olla varusteltu leveillä ja pehmustetuilla olkaimilla. Kun laukku istuu pehmeästi ja tukevasti, siihen voi huoletta pakata enemmänkin tavaraa. Valitsitpa sitten repun tai olalla kannettavan kassin, laukusta on hyvä löytyä useampia erillisiä taskuja ja vetoketjuilla suljettavia osioita, joihin kosteat pelivaatteet, pyyhe, jalkapallokengät sekä pienemmät tarvikkeet saa pakattua siististi. Jotta mukaan pakatut tavarat pysyvät kuivina kaikissa sääoloissa, jalkapallorepun tai -kassin tulisi olla kosteutta hylkivää materiaalia ja sen vetoketjujen vesitiiviit.

  Suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät paljon kompakteja ja korkealaatuisia jalkapalloreppuja ja olalla kannettavia jalkapallokasseja. Saatavilla on myös pienempiä kenkälaukkuja, jotka voi kätevästi pakata suuremman laukun sisälle tai kantaa sellaisenaan. Vesitiivis kenkälaukku erottelee pelin jälkeen kosteat jalkapallokengät muista tavaroista. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi tyylikkäät Nike-jalkapalloreput ja -jalkapallokassit. Kun tarvitset apua juuri sinun tarpeisiisi sopivan jalkapallolaukun valintaan, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Löydettyäsi täydellisen jalkapallorepun tai -kassin, muista hankkia myös muut tärkeät jalkapallovaatteet ja -varusteet. Tutustu siis myös jalkapallopaitoihin, jalkapallokenkiin, jalkapallohousuihin, säärisuojiin ja maalivahdin hanskoihin.

  Paljonko jalkapalloreput ja -kassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jalkapalloreput ja -kassit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.