Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Laskettelu

Kaikki tarvittava lasketteluun Intersportin laajasta valikoimasta. Onnistunut laskettelupäivä lähtee Intersportista – tutustu nyt ja poimi omasi!

Perhe kantaa lasketteluvarusteita rinteessä.
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Laskettelu kategoriat

Laskettelu

Nauti talven suosikkiharrastuksestasi täysillä – varustaudu laskettelurinteeseen lämpimällä ja säänkestävällä lasketteluvaatetuksella. Laskettelumäkeen kannattaa vallitsevan sään mukaan valita joko topatut vaatteet tai kevyempi kuoritakki- ja housut, joiden lämmittävyyttä säädellään alle puettavilla välikerroksilla. Lämmittävä ja hengittävä lasketteluasu syntyy, kun puet ulkovaatteiden alle teknisen aluskerraston ja esimerkiksi fleece-väliasun. Laskettelumäkeen kannattaa varautua myös oikeanlaisilla asusteilla, kuten veden- ja tuulenpitävillä lasketteluhanskoilla, fleece-kankaalla vuoratulla pipolla, laskettelulaseilla ja lämpimillä sukilla.

Laskettelu on mahtava talviharrastus oikeilla varusteilla

Löydät valikoimastamme paljon tyylikkäitä ja hyödyllisillä ominaisuuksilla varusteltuja lasketteluvaatteita sekä naisille, miehille että lapsille. Meiltä löydät esimerkiksi laskettelutakit ja -housut, tekniset väliasut, käsineet ja muut lasketteluun sopivat asusteet. Lasketteluvaatevalikoimastamme ovat korkealaatuiset ja kestävät huippubrändit kuten Peak Performance, Craft, Halti ja McKinley. Ennen kuin suuntaat kohti kinoksia, tutustu myös lasketteluvarusteisiin kuten laskettelusukset, laskettelumonot ja laskettelukypärät.