Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Laskettelusukset

Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Laskettelusukset kategoriat

Nuorten laskettelusukset

Löydät meiltä laajan valikoiman erityisesti nuorille suunniteltuja laskettelusuksia, joiden avulla laskettelun aloittaminen on turvallista ja hauskaa. Nuorille sopivat lyhyemmät, noin leukaan asti ulottuvat suksimallit, jotka sopivat hyvin aloittelevalle laskijalle. Lyhyemmät suksimallit ovat helposti hallittavissa ja sopivat rauhallisempaan pujotteluun. Junioreille sopivat myös hieman kevyemmät ja kapeammat suksimallit, joita aloittelijan on helpompi ohjailla.

Löydät meiltä korkealaatuiset suksimallit nuorille parhailta merkeiltä. Tutustu myös laskettelumonoihin, -kypäriin ja laseihin.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.