Sisältöön

Metsästyskengät

Metsästystä varten on tärkeää muistaa kunnon metsästyskengät, joiden olisi hyvä sopia jokaisen omiin käyttötarpeisiin. Esimerkiksi tukevat korkeavartiset kengät, joissa on hyvä pito, sopivat haastavaan ja liukkaaseen maastoon. Sen sijaan joustavat lyhytvartiset kengät sopivat ketterään liikkumiseen helpossa maastossa. Oleellista on myös kiinnittää huomiota kenkien materiaaliin, koska vedenkestävät ja hyvin hengittävät materiaalit tekevät luonnossa liikkumisesta miellyttävämpää vuodenajasta riippumatta.

Intersportilla on laaja valikoima erilaisia metsästykseen sopivia kenkiä sekä miehille että naisille muun muassa Salomonilta ja Haltilta. Sopivien metsästyskenkien lisäksi kannattaa myös muistaa metsästykseen sopivat vaatteet ja laadukkaat metsästyshousut. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään sinulle sopivat metsästysvarusteet. Tilaa netistä tai osta lähimmästä Intersport-kaupasta.

Paljonko metsästyskengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat metsästyskengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 86 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat metsästyskengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Moab 3 Mid GTX - metsästyskengät, Salomon Outpulse Mid GTX M - metsästyskengät ja Salomon Outpulse Mid GTX W - metsästyskengät sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: metsästyskengät

4.42/5

Perustuu 187 arvosteluun