Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten polkupyörät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Rengaskoko tuumaa
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (99)
  99 / 99 tuotetta

  Miesten polkupyörät

  Markkinoilta löytyy runsaasti erimallisia ja -kokoisia polkupyöriä miehille. Miesten pyöriä löytyy niin lyhyille kaupunkimatkoille kuin kymmeniä kilometrejä polkeville. Kun hankit polkupyörää, mieti millaisessa maastossa tulet ajamaan. Pyörän ominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen käyttöön pyörä on tarkoitettu.

  Juuri sinulle sopivan miesten polkupyörän löydät parhaiten koeajamalla. Eri pyörämalleissa on oma tuntumansa, joten testaamalla pyörää varmistut siitä, mikä miesten pyörä sopii sinulle parhaiten. Tärkein pyörän valintaan liittyvä mitta on rungon koko ja renkaiden koko. Miesten pyörän oikea koko valitaan yleensä pyöräilijän pituuden ja kehon mittasuhteiden mukaan. Sopivan kokoinen pyörä vaikuttaa pyörän hallittavuuteen, ajomukavuuteen ja -asentoon. Pyörää voi säätää sopivammaksi istuimen ja tangon säädöillä.

  Opas miesten pyörän valintaan

  Millainen pyöräilijä olet? Miesten maastopyörä on parhaimmillaan, kun ajetaan vaihtelevassa maastossa ja poluilla. Miesten kaupunkipyörä soveltuu sinulle, jos etsit pyörää arkiseen matkantekoon kaupungin kaduille. Miesten sähköpyörällä taitat mukavasti pidemmät matkat tai esimerkiksi työ- tai koulumatkat. Miesten maantiepyörä on valintasi, jos haluat kulkea pidempiä matkoja tai kuntoilla. Erikoisleveillä renkailla varusteltu fatbike kulkee maastossa kuin maastossa. Suuret renkaat takaavat mielettömän pidon ja hallinnan lumessa, hiekalla, mudassa ja melkein missä vain.

  Pyöräilijänä sinun olisi hyvä käyttää asianmukaista pyöräilykypärää. Kun olet ostamassa kypärää, tarkista että kypärä on sopivan kokoinen ja siinä on CE-merkintä. CE-merkintä tarkoittaa, että kypärän kestävyys on testattu. Pyöräilyssä pärjää pitkälle säänkestävillä urheiluvaateilla, mutta mikäli kilometrejä alkaa kertyä kymmeniä, panosta myös kunnollisiin miesten pyöräilyvaatteisiin ja -kenkiin.

  Laajasta polkupyörävalikoimastamme löydät laadukkaat ja käyttömukavat miesten polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Valikoimastamme löytyy paljon miesten polkupyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät polkupyöriä merkeiltä kuten Nopsa, Nakamura, Helkama, Nishiki ja Crecent. Me Intersportissa teemme myös pyörähuollon sinulle helpoksi. Hyväkuntoinen pyörä on miellyttävä ja turvallinen käyttää.

  Paljonko miesten polkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten polkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 299.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 6499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 99 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten polkupyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama Fe12 E-fat 12v. - polkupyörä, Helkama E7 28" 7v - polkupyörä ja Helkama FE8 e-fat bike 8-v - polkupyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten polkupyörät

  4.65/5

  Perustuu 20 arvosteluun