Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten polkupyörät

Markkinoilta löytyy runsaasti erimallisia ja -kokoisia polkupyöriä miehille. Miesten pyöriä löytyy niin lyhyille kaupunkimatkoille kuin kymmeniä kilometrejä polkeville. Kun hankit polkupyörää, mieti millaisessa maastossa tulet ajamaan. Pyörän ominaisuudet vaihtelevat sen mukaan, millaiseen käyttöön pyörä on tarkoitettu.

Juuri sinulle sopivan miesten polkupyörän löydät parhaiten koeajamalla. Eri pyörämalleissa on oma tuntumansa, joten testaamalla pyörää varmistut siitä, mikä miesten pyörä sopii sinulle parhaiten. Tärkein pyörän valintaan liittyvä mitta on rungon koko ja renkaiden koko. Miesten pyörän oikea koko valitaan yleensä pyöräilijän pituuden ja kehon mittasuhteiden mukaan. Sopivan kokoinen pyörä vaikuttaa pyörän hallittavuuteen, ajomukavuuteen ja -asentoon. Pyörää voi säätää sopivammaksi istuimen ja tangon säädöillä.

Opas miesten pyörän valintaan

Millainen pyöräilijä olet? Miesten maastopyörä on parhaimmillaan, kun ajetaan vaihtelevassa maastossa ja poluilla. Miesten kaupunkipyörä soveltuu sinulle, jos etsit pyörää arkiseen matkantekoon kaupungin kaduille. Miesten sähköpyörällä taitat mukavasti pidemmät matkat tai esimerkiksi työ- tai koulumatkat. Miesten maantiepyörä on valintasi, jos haluat kulkea pidempiä matkoja tai kuntoilla. Erikoisleveillä renkailla varusteltu fatbike kulkee maastossa kuin maastossa. Suuret renkaat takaavat mielettömän pidon ja hallinnan lumessa, hiekalla, mudassa ja melkein missä vain.

Pyöräilijänä sinun olisi hyvä käyttää asianmukaista pyöräilykypärää. Kun olet ostamassa kypärää, tarkista että kypärä on sopivan kokoinen ja siinä on CE-merkintä. CE-merkintä tarkoittaa, että kypärän kestävyys on testattu. Pyöräilyssä pärjää pitkälle säänkestävillä urheiluvaateilla, mutta mikäli kilometrejä alkaa kertyä kymmeniä, panosta myös kunnollisiin miesten pyöräilyvaatteisiin ja -kenkiin.

Laajasta polkupyörävalikoimastamme löydät laadukkaat ja käyttömukavat miesten polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Valikoimastamme löytyy paljon miesten polkupyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät polkupyöriä merkeiltä kuten Nopsa, Nakamura, Helkama, Nishiki ja Crecent. Me Intersportissa teemme myös pyörähuollon sinulle helpoksi. Hyväkuntoinen pyörä on miellyttävä ja turvallinen käyttää.

Paljonko miesten polkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten polkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 229.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 10999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 102 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten polkupyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helkama FE12 e-Fatbike 12v etujousto - polkupyörä, Helkama Helkama FE584 12v 27,5" - polkupyörä ja Helkama SE11 M e-Bike 11v - miesten polkupyörä sekä suosituin merkki on Helkama.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten polkupyörät

4.2/5

Perustuu 25 arvosteluun