Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Potkupyörät

Sen, minkä nuorena aloittaa, vanhana taitaa! Pyöräily on hauska ja hyödyllinen laji, jonka saloihin kannattaa tutustua jo lapsena. Mitä aikaisemmin pyöräilyn oppii, sitä nopeammin sen tarjoamasta riemusta pääsee nauttimaan täysillä. Pienimmille junioreille paras tapa opetella pyöräilyä onkin mutkaton ja turvallinen potkupyörä. Potkupyörä on tukeva ja helposti hallittava pienten lasten pyörä, jonka avulla on helppo opetella tasapainon löytämistä ja ensimmäisten pyörälenkkien polkemista yhdessä aikuisen kanssa. Lasten potkupyörä soveltuu aina 2-vuotiaasta vanhemmille lapsille. Potkupyörät tarjoavat runsaasti valikoimaa: erilaisia vaihtoehtoja löytyy niin pyörämallin, kokojen kuin varusteltutasojenkin puitteissa. Intersportin suuresta pyörävalikoimasta löydät kaikki laadukkaat ja turvalliset potkupyörät kaikenikäisille lapsille.

Lasten potkupyörät – koot ja mallit

Millainen potkupyörä on paras valinta lapsellesi? Kuten aikuistenkin pyörämallit, myös pikkulasten pyörät tarjoavat paljon erilaisia vaihtoehtoja ja kokoja. Pyöräostoksilla kannattaa aloittaa arvioimalla, millainen potkupyörä on paras valinta lapsesi ikään ja taitotasoon nähden. Kaikkein pienimmille lapsille löytyy kolmella tai neljällä pyörällä varusteltuja pyörämalleja. Useampi pyörä tarjoaa paremman tuen silloin, kun tarkoitus on ylläpitää rauhallinen vauhti ja opetella tasapainoa. Vanhemmille ja kokeneemmille polkijoille voi sen sijaan valita kaksipyöräisen potkupyörän, joka on varusteltu tukevilla renkailla. Kaksipyöräinen malli sopii 2–3 vuotiaallekin, kunhan sen runko, renkaat ja satula ovat tukevat ja leveät. Jos taitoa ja tasapainoa löytyy jo enemmän, voi huoletta valita aikuisten pyörää muistuttavan junioripyörän. Eri kokoja arvioidessa kannattaa huomioida myös pyörän paino: pyörän tulee olla ajajan painoon nähden kevyt, jotta kulkuvälinettä on helpompi hallita.

Lasten potkupyörät – varusteet

Hyvä potkupyörä on varusteltu ajoa helpottavilla varusteilla. Lisävarusteet ovat tärkeässä roolissa varsinkin silloin, kun kaksipyöräisellä polkupyörällä ajoa vasta opetellaan. Esimerkiksi pyörään kiinnitettävä työntötauko takaa turvallisen ajon silloin, kun tasapaino ei ole vielä hallussa. Työntötanko avulla aikuinen pääsee ohjaamaan ja tukemaan lapsen polkemista helposti. Hyvä lisävaruste pienemmälle polkijalle ovat myös apupyörät, jotka tuovat tukea ja vakautta ajamiseen. Apupyörät on helppo irrottaa pois, kun lapsi hallitsee tasapainon ja ohjaamisen. Lapsen pyörästä tulee löytyä myös ketjusuoja, joka estää vaatteita tai muita irrallisia osia takertumasta pyörän ketjuihin.

Mistä löytyvät parhaat lasten potkupyörät? Olipa mielessäsi pienten tyttöjen tai pienten poikien potkupyörä, Intersportista löydät varmasti etsimäsi. Meiltä löydät lasten potkupyörät parhailta merkeiltä – valikoimasta löydät esimerkiksi korkealaatuiset ja turvalliset Nopsa-potkupyörät ja Nakamura-potkupyörät. Kattavassa valikoimassa on runsaasti eri ikäisille soveltuvia malleja sekä paljon iloisia värejä. Tilaa lasten potkupyörä netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lapsellesi pyöräilyyn: katso myös lasten pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko lasten potkupyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten potkupyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 249.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.