Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Pyöräilylasit

Jos olet aktiivinen pyöräilyn harrastaja ja pidät pitkistä pyörälenkeistä tai maastopyöräilystä, hyvät pyöräilylasit ovat sinulle tarpeellinen varuste. Parhaat pyöräilylasit suojaavat silmiä ja kasvoja tehokkaasti häikäisevältä auringolta, viimalta ja ilmavirran mukana kulkeutuvilta roskilta sekä hyönteisiltä. Pyöräilylasien käyttäminen on kovia nopeuksia ja pitkiä matkoja ajettaessa ehdotonta: silmään ajon aikana kulkeutunut roska ja ötökkä saattavat aiheuttaa vakavankin vaaratilanteen – tai vähintään tarpeettoman pysähdyksen kesken pyörälenkin. Maastopyöräilyssä pyöräilylasit suojaavat silmiä ja kasvoja myös teräviltä oksilta ja lehdiltä. Kun panostat laadukkaisiin ja täydellisesti istuviin pyöräilylaseihin, voit keskittyä täysillä polkemiseen säästä tai olosuhteista riippumatta. Pyöräilylaseista tuleekin valita juuri itselle sopiva malli, linssit ja koko huolellisesti.

Itselle sopivia pyöräilylaseja valitessa tulee kiinnittää huomiota oman näön asettamiin rajoitteisiin, omaan käyttötarkoitukseen ja mallin istuvuuteen. Pyöräilylasien tulee olla hieman kaarevat ja niin isot, että ne suojaavat tehokkaasti koko silmien aluetta. Mikäli tarvitset pyöräilylaseihisi vahvuudet, on saatavilla myös laseja, joissa osa linsseistä on voimakkuusaluetta. Pyöräilylasien etulinssin taakse on mahdollista kiinnittää myös erillinen linssi, jossa on voimakkuus. Mikäli haluat laittaa pyöräilylasit silmälasien päälle, saatavilla on myös silmälasien kanssa yhteensopivia malleja. Lasien tulee istua napakasti kasvoilla niin, että ne pysyvät kasvoilla koko ajon ajan. Lasien on asetuttava riittävän ylös niin, että ne istuvat silmien korkeudelle matalassa ajoasennossa. Lasien linssien väriä valitessa kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitusta. Ruskeat linssit ovat hyvä valinta yleiskäyttöön, kellertävät linssit sopivat hämärämpiin ajo-olosuhteisiin. Valitsitpa minkä värin tahansa, huolehdi aina, että pyöräilylaseista löytyy UV-suoja. Kylmiin säihin kannattaa valita linssit, jotka on varusteltu huurtumisen estävällä käsittelyllä.

Suuresta pyöräilyvalikoimastamme löydät paljon korkealaatuisia ja tyylikkäitä pyöräilylaseja, joista löytyvät sopivat mallit sekä naisille että miehille. Etsitpä sitten pyöräilylaseja aurinkoiseen säähän, sumuisille teille, kylmempiin ilmoihin tai maastoajoon – löydät meiltä etsimäsi. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat ja kestävät Julbo- ja Shimano-pyöräilylasit. Mikäli tarvitset apua juuri sinulle sopivimpien pyöräilylasien valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Jos pyöräily on intohimosi, muista päivittää myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet ajan tasalle. Tutustu esimerkiksi pyöräilykenkiin, pyöräilytakkeihin, pyöräilyhousuihin, pyöräilypaitoihin ja pyöräilykypäriin.

Paljonko pyöräilylasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilylasit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilylasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bliz Motion, Bliz Motion+ ja Bliz Matrix Small Face Nordic Light Nano Optics sekä suosituin merkki on Bliz.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.