Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Polkupyörän valot

Polkupyörän valo on tärkeä ja pakollinen varuste jokaiseen polkupyörään, jota tulee lain mukaan käyttää, kun pyöräilee hämärässä tai pimeässä. Etuvalon pitää olla väriltään valkoinen tai keltainen ja takavalon tulee olla punainen. Yleisin sijainti polkupyörän valolle on ohjaustanko, mutta valon voi kiinnittää myös pyöräilykypärään. Polkupyörän valoon kannattaakin panostaa – Intersportin valikoimasta löytyy laaja valikoima polkupyörän valoja niin lyhyeen kuin pidempäänkin käyttöön. Oikein valittuna polkupyörän valo on tehokas ja turvallinen niin sinulle kuin muille tien käyttäjille.

Pyörän valot auttavat pimeässä

Intersportin valikoimasta löytyy laaja valikoima valoja polkupyöriin. Polkupyörän valoa etsiessä, kannattaa ensiksi kartoittaa oma käyttötarkoitus – ajatko enemmän kaupungissa vai esimerkiksi pimeällä maantiellä? Pimeällä maantiellä on tärkeää, että pyörän valo on tehokas ja siinä on pitkä käyttöaika. Polkupyörän valon tehokkuus ilmoitetaan lumen-asteikolla, ja mitä suurempi lumen-arvo pyörän valolla on, sitä kirkkaampi lamppu on. Nykyaikaisissa polkupyörän lampuissa on mahdollista säätää tehokkuutta käyttötarkoituksen mukaan – yhdellä painalluksella saat lampusta enemmän tehoa, kun sitä tarvitset. Esimerkiksi Halo-polkupyörän valot ovat tehokkaita ja kestäviä pyörän valoja. Joissain sähköpyörissä valot kuuluvat varustukseen, jolloin et tarvitse erillistä pyörän valoa. Jos et ole varma kuuluuko ostamaasi pyörään valoa, asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua pyörän valon valinnassa. Tutustu myös pyöräilykypäriin, ja varmista turvallisuutesi pyöräillessä!

Ladattavat polkupyörän valot ovat kestävä valinta

Polkupyörän valoja löytyy monenlaisia – esimerkiksi pattereilla toimivaa tai ladattavaa, akullista pyörän valoa. Ladattava polkupyörän valo on kestävä valinta, sillä se vähentää ympäristökuormaa ja on ladattavissa uudelleen helposti ja nopeasti. Akut ovat tehty kestämään pitkään ja ne ovat ladattavissa tavallisella verkkolaturilla pistokkeesta.

Hyvä polkupyörän valo lisää ajoturvallisuutta

Polkupyörän valo lisää huomattavasti turvallisuutta, sillä se näkyy vastaantulijalle sekä tehokas pyörän valo valaisee laajasti. Pyörän valon tehokkuus ilmaistaan lumen-asteikolla. Tehokas ja hyvä valo toimii niin kaupungissa, maastossa kuin maantielläkin ja kantavat jopa satoja metrejä. Tutustu Intersportin valikoimaan tällä sivulla tai lähimmässä Intersport-kaupassasi.

Paljonko polkupyörän valot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat polkupyörän valot -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat polkupyörän valot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halo VALOSETTI 600LM + TAKAVALO 15LM, Knog Lil Cobber 85 ja Halo 4000LM AKKUVALO sekä suosituin merkki on Halo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: polkupyörän valot

5/5

Perustuu 2 arvosteluun