Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Kävelysauvat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kävelysauvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oneway TEAM 5 - kävelysauvat, Oneway One Way Team 15 Mag Red - kävelysauvat ja Swix Swix NW Sport Pace - kävelysauvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oneway.

Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix NW Sport Pace - kävelysauvat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kävelysauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oneway TEAM 5 - kävelysauvat, Oneway One Way Team 15 Mag Red - kävelysauvat ja Swix Swix NW Sport Pace - kävelysauvat sekä suosituin merkki on Oneway.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kävelysauvat

4.5/5

Perustuu 12 arvosteluun