Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kävelysauvat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Kävelysauvat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kävelysauvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat - kävelysauvat, McKINLEY Migra 08 Vaellussauva. - kävelysauvat ja McKINLEY Migra 04 Vaellussauva - kävelysauvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Lundhags.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix NW Sport Pace- kumitassut - kävelysauvat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 10.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kävelysauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Lundhags Vassu Retkiluistelusauvat - kävelysauvat, McKINLEY Migra 08 Vaellussauva. - kävelysauvat ja McKINLEY Migra 04 Vaellussauva - kävelysauvat sekä suosituin merkki on Lundhags.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kävelysauvat

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun