Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kävelysauvat
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Kävelysauvat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kävelysauvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Migra 04 Vaellussauva - kävelysauvat, McKINLEY Migra 08 Vaellussauva. - kävelysauvat ja Oneway NW Universal paw - kävelysauvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oneway NW Universal paw - kävelysauvat, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kävelysauvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kävelysauvat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Migra 04 Vaellussauva - kävelysauvat, McKINLEY Migra 08 Vaellussauva. - kävelysauvat ja Oneway NW Universal paw - kävelysauvat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kävelysauvat

  4.4/5

  Perustuu 10 arvosteluun