Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.



Nyrkkeily kategoriat

Nyrkkeily

Nyrkkeily on klassinen laji, joka koukuttaa monipuolisuudellaan ja tehokkuudellaan. Nyrkkeily kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa, koordinaatiokykyä, kestävyyttä ja räjähtävää lihasvoimaa. Nyrkkeilyssä liikutaan runsaasti, mikä laittaa myös koko kehon lihaksiston töihin. Erityisesti ylävartalon lihakset kuormittuvat reippaasti lajissa. Parasta on, että nyrkkeily tarjoaa harrastusmahdollisuuksia erilaisille taitotasoille ja kiinnostuksen kohteille. Kilpanyrkkeily sopii niille, jotka haluavat kisata lajissa ja hioa tekniikkansa huippuunsa. Erilaiset kuntonyrkkeilyn muodot sopivan sen sijaan niille, jotka etsivät kokonaisvaltaista, hauskaa ja vaihtelua tarjoavaa kuntoilumuotoa. Kuntonyrkkeilyssä ei tähdätä ottelemiseen, vaan harjoituksissa keskitytään monipuolisesti lyöntitekniikkaan, aerobisiin harjoituksiin ja koko kehon lihaskuntoon. Olipa lajisi sitten kilpanyrkkeily tai kuntonyrkkeily, meiltä löydät parhaat nyrkkeilyvarusteet.

Mitkä varusteet nyrkkeilyyn tarvitaan? Nyrkkeilyyn tarvittavien varusteiden määrä riippuu pitkälti siitä, missä ja miten nyrkkeilet. Kilpa- tai kuntonyrkkeilijä, joka treenaa kuntosalilla tai nyrkkeilyclubilla, tarvitsee nyrkkeilyhanskat, nyrkkeilykengät, urheiluvaatteet sekä hyvän varustekassin. Jos harjoitat sen sijaan nyrkkeilyä kotona, tarvitset myös nyrkkeilysäkin ja sen kiinnitykseen tarvittavat osat. Mitä tulee nyrkkeilyhanskoihin, saatavilla on runsaasti erilaisia malleja. Tukevat ja pehmustetut säkkihanskat on tarkoitettu nyrkkeilysäkin kanssa harjoitteluun. Kuntonyrkkeilyhanskat ovat suunnattu nimensä mukaisesti kuntonyrkkeilyyn. Sparri- ja otteluhanskat ovat sen sijaan tarkoitettu kisakäyttöön – ne ovat yleensä hieman kevytrakenteisempia kuin muut hanskamallit. Sparri- ja ottelukäyttöön tarkoitettujen hanskamallien valinta kannattaa tehdä yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa.

Mistä parhaat varusteet nyrkkeilyyn? Intersportin suuresta valikoimasta löydät huippulaadukkaat varusteet kuntonyrkkeilijöille ja kilpanyrkkeilijöille. Etsipä sitten nyrkkeilyvarusteita kotikäyttöön tai aktiiviseen harrastukseen, meiltä löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on lasten nyrkkeilysetti, valikoimastamme löydät myös nyrkkeilyvarusteet junioreille. Meiltä löydät kaikki tunnetut merkit, kuten laadukkaat Energetics-nyrkkeilyvarusteet. Tilaa nyrkkeilyvarusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassamme. Sinulle sopivimpien varusteiden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Kun varusteet ovat kunnossa, voit ottaa ilon irti suosikkilajistasi.

Paljonko nyrkkeily -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nyrkkeily -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nyrkkeily -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Duke Nyrkkeilyhanskat Pro nahka, Energetics Säkki/nyrkkeilyhanskat ja Energetics Nyrkkeilyhanskat TN sekä suosituin merkki on Duke.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nyrkkeily

5/5

Perustuu 1 arvosteluun