• Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Pilatesrullat´
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (8)
8 tuotetta

Pilatesrullat

Foam Roller eli putkirulla tai pilatesrulla on loistava tapa huoltaa lihaksia ennen treenejä ja niiden jälkeen. Putkirullauksessa rulla ja oma kehon paino tekevät tehokkaasti yhteistyötä – Foam Rollerin avulla tehtävät liikkeet venyttävät ja hierovat lihasta, jolloin lihasta ympäröivän sidekudoskalvon kireys vähenee ja verenkierto tehostuu. Tämä puolestaan parantaa hapen ja ravintoaineiden imeytymistä lihaksiin. Putkirullaus siis auttaa lihasta palautumaan treenien jälkeen ja valmistelee kehon uutta treeniä varten. Putkirullailu on helppo ja turvallinen tapa huoltaa kehoa – se sopii sekä aktiiviselle liikkujalle että runsaasti istumatyötä tekevälle henkilölle, joka liikkuu vain satunnaisesti.

Putkirullia löytyy runsaasti erilaisia. Pehmeästä vaahtomuovista valmistettu Foam Roller sopii jokaiselle – sen avulla rullauksen painetta on helppo säädellä. Vaahtomuovinen rulla on paras vaihtoehto aloitteleville rullailijoille, mutta se ei välttämättä ole teholtaan optimaalisin vaihtoehto. Osa rullista on materiaaliltaan kovempaa ja niiden pinnassa on lihasten hermopisteiden avaamiseen tarkoitettuja nystyröitä. Nystyrällisen rullan käyttö tuntuu luonnollisesti voimakkaammin lihaksessa ja ihon pinnassa – tämän vuoksi nämä sopivat paremmin tottuneemmille rullaajille.

Suuresta treenivälinevalikoimastamme löydät runsaasti erilaisia putkirullia, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja sekä aloittelevalle rullaajalle sekä kokeneemmalle kehonhuoltajalle. Saatavilla on eripituisia ja levyisiä tasapintaisia rullia sekä kovempia, nystyrällisiä rullia. Valikoimastamme löytyvät parhaat urheiluvälinemerkit, kuten Casall ja FitWood. Päivitä kehonhoitorutiinisi huippuunsa – tutustu myös hierontavälineisiin, jumppakeppeihin sekä jumppa- ja joogamattoihin.