Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Foam rollerit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (36)
  36 / 36 tuotetta

  Foam rollerit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Foam rollerit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Gymstick Massage Gun CairO Pro - foam roller, Casall Hierontakaulin, Bamboo - foam roller ja Gymstick Myofascia Ball (6,3 cm) - foam roller. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Gymstick.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics TP 1.0 hierontapallo - foam roller, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko foam rollerit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat foam rollerit -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat foam rollerit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gymstick Massage Gun CairO Pro - foam roller, Casall Hierontakaulin, Bamboo - foam roller ja Gymstick Myofascia Ball (6,3 cm) - foam roller sekä suosituin merkki on Gymstick.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: foam rollerit

  4.2/5

  Perustuu 5 arvosteluun