Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Foam rollerit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (33)
  33 / 33 tuotetta

  Foam rollerit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Foam rollerit ja muut Kehonhuolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Foam rollerit verkkokaupassamme ovat Energetics TP 1.0 hierontapallo - foam roller, Energetics Hierontapallot 8cm - foam roller ja Energetics Hierontarulla - foam roller. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics TP 1.0 hierontapallo - foam roller, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko foam rollerit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Foam rollerit-kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat foam rollerit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics TP 1.0 hierontapallo - foam roller, Energetics Hierontapallot 8cm - foam roller ja Energetics Hierontarulla - foam roller sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: foam rollerit

  4.25/5

  Perustuu 4 arvosteluun