Sisältöön

Foam rollerit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Foam rollerit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Casall Foam Roll Small hierontarulla - foam roller, Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo - foam roller ja Casall Yoga Strap remmi - foam roller. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Casall.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hierontapallot 8cm - foam roller, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko foam rollerit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat foam rollerit -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat foam rollerit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Casall Foam Roll Small hierontarulla - foam roller, Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo - foam roller ja Casall Yoga Strap remmi - foam roller sekä suosituin merkki on Casall.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: foam rollerit

4/5

Perustuu 3 arvosteluun