Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETUintitarvikkeet kategoriat

Uintitarvikkeet

Olipa lajisi sitten uinti, sukellus, suppaus tai rantalentopallo, Intersportin valikoimasta löydät oikeat ja hyvälaatuiset uima-asut ja muut uimatarvikkeet jokaiselle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen ja vesiurheiluharrastukseen sopien.

Intersportin valikoimaan on valittu vain ja ainoastaan hyvälaatuisia ja varta vasten urheilukäyttöön suunniteltuja uima-asuja ja uintitarvikkeita, joissa ei ole tingitty laadusta tyylin kustannuksella vaan yhdistetty molemmat.

  • Tosi uimari tarvitsee laadukkaat, mukavat ja helposti säädettävät uimalasit uimamukavuuden lisäämiseksi ja etenkin kloorivedessä silmiään suojatakseen. Uintiharrastuksen erityisasiantuntija Speedo tarjoaa tässäkin monia vaihtoehtoja. Speedo on suunnitellut erityiset uimalasit myös varta vasten niille, jotka rakastavat uimista, mutta vaativat uimalaseilta myös näkönsä korjausta. Räpylät, snorkkelit ja kasvomaskit tarjoaa niihin erikoistunut Technopro.
  • Pikauimarin hiukset pysyvät kuivina ja vauhti lisääntyy Speedon veden vastusta vähentävien ja ergonomisten uimalakkien avulla. Niitä löytyy monissa väreissä ja myös junioreille sopivassa koossa.
  • Tehotreenaajan vakiovarusteisiin kuuluu myös sykemittari tai uintikello, jota voi käyttää matkan, tahdin, vetojen määrän ja jopa vetotyypin tallentamiseen ja seuraamiseen.
  • Suihkusandaalit ovat käytännöllinen, liukastumista estävä ja hygieeninen jalkine sujautettavaksi jalkaan uinnin päätteeksi ja soveltuvat yleisesti hyvin myös rennoiksi vapaa-ajan jalkineiksi. Suihkusandaalit löytyvät valikoimastamme edulliseen hintaan arvostetuilta merkeiltä kuten Nike ja adidas – jälleen myös junioreille sopivassa koossa.

Onko oma vesiurheilulajisi vielä haussa? Siinä tapauksessa, miten olisi vesijuoksu? Löydät tietoa vesijuoksun hyödyistä sekä tekniikkavinkit aloittelijalle aiheelle omistetusta nettiartikkelistamme.

Myös snorkkeli ja muut nuorten uimavarusteet löytyvät meiltä ja kulkevat hyvin mukana lasten ja nuorten menossa sporttisissa ja muodikkaissa repuissa ja laukuissa, joita Intersport tarjoaa joka lähtöön.

Paljonko uintitarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat uintitarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat uintitarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo Plain Moduled Silicone uimalakki, Arena Clubkit Vesijuoksuvyö ja Speedo Goggles Storage sekä suosituin merkki on Speedo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: uintitarvikkeet

4.14/5

Perustuu 7 arvosteluun