Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vesijuoksuvyöt
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Vesijuoksu

  Vesijuoksu sopii rauhallisten, mutta tehokkaiden lajien ystäville! Vesijuoksussa ei pelata vauhdilla, vaan tekniikalla. Lajissa ikään kuin hölkätään veden alla, mikä kehittää tehokkaasti kuntoa ja vahvistaa erityisesti jalkojen ja keskivartalon lihaksia. Vesijuoksuvyö auttaa kehoa pysymään pinnalla ja pitää liikkeen vakaana, minkä vuoksi se on oivallinen varuste kaiken ikäisille, kuntoisille ja kokoisille vesijuoksijoille. Vesijuoksu on mainio urheilu- ja kuntoutusmuoto myös niille, jotka toipuvat nivelten tai lihasten vammasta tai jatkuvasta rasituksesta. Vesijuoksu saa kalorit roihuamaan, minkä vuoksi laji on nappivalinta myös painonhallinnan ja kiinteytymisen tueksi. Vesijuoksun harrastaminen on helppoa ja edullista – sitä pääsee harrastamaan lähes jokaisessa uimahallissa tai maauimassa.

  Millaiset vesijuoksuvälineet ja -varusteet tarvitaan? Vesijuoksijan tärkein varuste on napakka ja tukeva uima-asu, joka pysyy mukavasti paikoillaan lajin temmellyksessä. Yhtä tärkeä varuste lajiin on hyvä vesijuoksuvyö. Vesijuoksuvyöt tarjoavat reippaasti valikoimaa – tärkeintä on löytää itselle sopiva istuvuus. Vesijuoksuvyön istuvuus vaikuttaa merkittävästi omaan asentoon ja juoksutekniikkaan. Varmista aina, että vesijuoksuvyö asettuu vyötärölle, eikä kainaloihin. Vesijuoksuvyö ei saa myöskään kiristää tai tuntua muulla tapaa epämiellyttävältä. Jos harrastat vesijuoksua aktiivisesti, hyvä uimalakki ja uimalasit ovat myös tarpeellisia lisävarusteita altaaseen.

  Mistä parhaat varusteet vesijuoksuun? Olipa mielessäsi vesijuoksuvyö tai muut vesijuoksuvälineet, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimastamme löydät paljon erilaisia malleja ja kattavan kokovalikoiman. Valikoimasta löydät esimerkiksi laadukkaat Energetics-vesijuoksuvyöt. Tilaa vesijuoksuvyö netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman mallin ja istuvuuden. Muista hankkia myös muut tärkeät varusteet uintiin – katso esimerkiksi uimapuvut, uimahousut ja uimalasit. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko vesijuoksuvyöt -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat vesijuoksuvyöt -kategorian tuotteet saat hintaan 29.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.