PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä! PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä!
 
HYÖDYNNÄ 20 % ALENNUS!
 
Plussapäivät Intersporteissa lauantaista maanantaihin 19.-21.8 -  saat nyt 20 % alennuksen vaatteista sekä kengistä, myös tarjoushinnoista! Hanki tyylikkäät löydöt parhailta merkeiltä!
 
 
 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Lasten kengät´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (14)
14 tuotetta

Lasten kengät

Lasten kenkiin panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Hyvät lasten kengät sekä pohjalliset valitsemalla säästät lapsen niveliä ja säästyt mahdollisilta jalan virheasennoilta ja rasitusvammoilta. Kun lapsi kasvaa, myös jalan koko kasvaa jatkuvasti ja on tärkeää huolehtia siitä, että lapsella on jalassaan sopivan kokoiset kengät. Voit mitata lapsen jalan kotona ja tarkistaa kokotaulukoista koon sopivuuden. Mikäli koko aiheuttaa päänvaivaa, voit aina ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Lasten kenkien tulee lisäksi tukea tekemistä, eli juoksuun juoksukengät, pihalle tennarit, kesällä sandaalit ja niin edespäin. Lasten juoksukenkiä löytyy valikoimastamme paljon, joten kannattaa perehtyä huolella valikoimaan. Juoksukengät tarvitaan koulun liikuntatunneille, urheiluharrastusten ulkotreeneihin ja toki myös aktiivisesti pihassa urheilevalle tai omatoimisesti lenkkejä juoksevalle nuorelle urheilijan alulle.  Mikäli nuori alkaa olla jo isojalkaisempi, voi katsoa myös löytyisikö aikuisten valikoimasta sopivia kenkiä.  

Valikoimastamme löydät lapsille kengät niin erilaisiin urheilumuotoihin sisälle ja ulos kuin myös vapaa-ajalle eri vuodenaikoihin. Talvella jalkaan laitetaan kunnon saappaat, kesällä sandaalit ja siinä välissä erilaisia tennareita, juoksukenkiä sekä muita kevyempiä kenkiä. Kannattaa pitää lasten kenkävarasto kunnossa, jotta ulos ja liikkeelle lähteminen on mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Kun lasten kengät on hankittu, tutustu seuraavaksi lasten vaatteisiin.