Sisältöön

Lasten kengät kategoriat

Lasten kengät

Hyviin kenkiin panostaminen on ehdottoman tärkeää – olipa kyseessä sitten aikuisten tai lasten kengät. Kun panostat hyvin istuviin ja omaa jalkatyyppiä tukeviin kenkiin, pidät jalat hyvinvoivina ja virheasennot loitolla. Kun lapsi kasvaa, on tärkeää huolehtia, että myös kengät koko ja malli kulkevat kehityksen mukana. Oikean koon ja mallin lisäksi ehdottoman tärkeää on hankkia käyttötarkoitustaan vastaavat kengät. Kun kengät on valittu tarkoituksenmukaisesti, lapsesi pääsee nauttimaan liikkumisesta mukavasti ja säästät myös kenkien käyttöikää. Erilaisia kenkiä on tarjolla runsaasti ja ennen ostoksia kannattaakin pohtia, onko haussa lasten kengät vapaa-aikaan vai urheiluun.

Jos mielessä on kengät urheilullisempaan käyttöön, kenkien materiaaliin ja teknisiin ratkaisuihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Urheilukenkiä etsiessä on hyvä rajata, mihin lajiin tai aktiviteettiin kengät tulevat. Onko haussa esimerkiksi juoksukengät, ulkoilukengät, sisäpelikengät vai jotain muuta? Jos haussa on yleiskengät koulun liikuntatunneille ja urheiluharrastuksiin, laadukkaat lasten juoksukengät ovat hyvä valinta. Junioreille löytyy omat juoksukenkämallit, mutta isojalkaisemmalle nuorelle voi jo katsoa sopivia juoksukenkiä aikuisten valikoimasta.

Etsitkö vapaa-ajan kenkiä lapselle? Vapaa-ajan kenkiä valitessa on hyvä arvioida sääolosuhteita ja arkisia aktiviteetteja, jolloin kengät todennäköisesti ovat käytössä. Jos esimerkiksi koulumatkat liikutaan kävellen, kenkien tulee olla riittävän vaimennetut ja tukevat. Kuhunkin vuodenaikaan löytyvät myös niihin sopivat kenkämallit, kuten lasten kesäkengät, lasten kevätkengät, lasten talvikengät, lasten välikausikengät. Jos mielessäsi on esimerkiksi talvikengät lapselle, kenkien tulee olla riittävän lämpimät, säänkestävät ja pitävät.

Mistä parhaat lasten kengät? Olipa mielessäsi laadukkaat lasten välikausikengät tai lasten talvikengät, Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki parhaat huippumerkit, kuten Halti lasten kengät, McKINLEY lasten kengät, Timberland lasten kengät, Crocs lasten kengät, Pro Touch lasten kengät ja SOREL lasten kengät. Tilaa lasten kengät netistä tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Mikäli oikea koko tai malli askarruttaa, saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet ulkoiluun lapsellesi. Katso esimerkiksi lasten talvikengät, lasten päähineet ja lasten alusasut

 

Paljonko lasten kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 3.20 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 225 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Speedcourt Jr - sisäpelikengät, adidas RunFalcon 3 Lace Shoes Jr - juoksukengät ja Viking LUCAS WARM WP - talvitennarit sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten kengät

4.56/5

Perustuu 189 arvosteluun