Sisältöön

Lasten sisäpelikengät

Sisäpelikengät ovat loistava hankinta niin aikuisille kuin junioreillekin. Sisäpelikengät sopivat monipuolisesti koululiikuntaan ja sisähalleissa harjoitettaviin urheiluharrastuksiin. Ne ovat hyvä valinta esimerkiksi lentopalloon, koripalloon, salibandyyn sekä muihin vauhdikkaisiin maila- ja pallopeleihin. Sisäpelikenkien pohja on vaalea, eikä se siksi jätä ikäviä jälkiä hallien lattioihin. Sisäpelikengät ovat miellyttävän kevyet, pehmeät ja hengittävät. Sisäpelikengistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, millainen laji on kyseessä. Erilaisten kenkämallien teknisiin ominaisuuksiin kannattaakin tutustua huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Millaiset sisäpelikengät lapselle? Perinteiset sisäpelikengät ovat hyvät yleiskengät sisälajeihin, mutta mikäli lapsi harrastaa aktiivisemmin jotain tiettyä lajia, kannattaa hankkia juurin kyseiseen lajiin tarkoitetut jalkineet. Tarkoituksen mukaan valitut kengät säilyttävät käyttöikänsä pidempään ja auttavat nauttimaan urheilusta parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi koripallokengät ovat yleensä tavallisia sisäpelikenkiä vaimennetuimpia ja tukevampia. Sählyä harrastavalle lapselle kannattaa hankkia pitävät, ketterät ja iskuja vaimentavat salibandykengät. Myös sulkapalloon ja lentopalloon on tarjolla omanlaisensa jalkineet – näihin lajeihin tarkoitetut kengät on suunniteltu tukemaan nilkkaa erilaisissa hypyissä ja ponnahduksissa. 

Mistä löytyvät parhaat lasten sisäpelikengät? Olipa mielessäsi tyttöjen sisäpelikengät tai poikien sisäpelikengät, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Suuresta merkkivalikoimastamme löydät kaikki suosikit, kuten ASICS-sisäpelikengät ja adidas-sisäpelikengät. Mahtavan merkkivalikoiman lisäksi tarjolla on kattava kokovalikoima sekä paljon tyylikkäitä malleja. Tilaa lasten sisäpelikengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Hanki myös muut vaatteet ja varusteet lapsellesi urheiluun: katso esimerkiksi lasten paidat, lasten housut ja lasten reput. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko lasten sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 90.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Speedcourt Jr - sisäpelikengät, Puma Varion II Jr - sisäpelikengät ja adidas Speedcourt Jr - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten sisäpelikengät

5/5

Perustuu 2 arvosteluun