Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Lasten vapaa-ajan kengät

Vapaa-ajan kengät ovat tärkeässä osassa lasten päivittäistä elämää ja kenkien onkin tunnuttava mukavilta ja istuttava hyvin. Vapaa-ajan kengät olisi myös hyvä sopia niin kouluun, leikkeihin ja sporttiseen menoonkin. Hyvät kengät istuvat, antavat jalalle tukea ja tuovat myös pehmeyttä ja joustoa askeliin. Tennarit ovat erinomainen esimerkki lapsille sopivista vapaa-ajan kengistä.

Intersportin valikoimasta löytyy laajalti erilaisia, laadukkaita tennareita lasten vapaa-aikaan. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Niken, Adidaksen ja Puman tennareita. Rennot tennarit ovatkin varma ja trendikäs valinta! Lisäksi valikoimasta löytyy ajattomat ja klassiset Converset sekä pihaleikkeihin ja urheiluun soveltuvia lasten urheilukenkiä.

Tutustu valikoimaan verkossa tai lähimmässä Intersportin myymälässä, ja löydä vapaa-ajan kengät perheen junioreille!

Paljonko lasten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg T450 Met W - matalavartiset tennarit, Björn Borg T450 Sig Emb M - matalavartiset tennarit ja adidas Grand Court C Jr - matalavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Björn Borg.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten vapaa-ajan kengät

4.51/5

Perustuu 98 arvosteluun