Sisältöön

Lasten kokotaulukot

Tältä sivulta löydät lasten kokotaulukot. Oikean lasten vaatekoon tai kenkäkoon löytäminen ei aina ole yksinkertaista. Parhaan mahdollisen istuvuuden aikaansaamiseksi vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon kunkin vaatteen kohderyhmän keskimääräiset mitat sekä vartalon eri osien keskinäiset suhteet. Nämä kuitenkin vaihtelevat suurestikin paitsi eri-ikäisten lasten, jopa saman ikäryhmän välillä.

Valitse oikea koko lasten kokotaulukoiden avulla

Lastenvaatteiden kokomerkinnöissä käytetään yleisesti mittapuina lapsen ikähaarukkaa ja pituutta, mutta eri vaatevalmistajien käyttämät mitat ja asteikot myös eroavat toisistaan merkittävästi. Tämä saattaa lisätä asiakkaan epävarmuutta siitä, mikä lasten vaatekoko kulloinkin tulisi valita. Lapset myös kasvavat eri tahtiin, joten kokomerkintöjen usein käyttämä ikäjakauma ei välttämättä takaa juuri sinun lapsellesi parasta istuvuutta. Intersportin lasten vaatteiden kokotaulukoista saat apua oikeiden vaatteiden ja kenkien koon löytämiseen juuri sinun lapsellesi. Linkit lasten vaatteiden ja kenkien kokotaulukoihin löydät kätevästi tältä sivulta tai jokaisen tuotteen omalta sivulta tuotekuvauksen ja hinnan yhteydestä.

Meidän tarkat ja selkeät kokotaulukkomme auttavat sinua löytämään juuri sinun lapsesi todellisia mittoja vastaavat vaatekoot, sillä niissä on otettu huomioon kaikki oleelliset tekijät lasten vaatekokoa arvioidessa. Kokotaulukot on eritelty selkeästi eri-ikäisille lapsille suunnattuihin kategorioihin vauvoista junioreihin ja usein jaettu vielä erikseen tyttöjen ja poikien välillä. Näin niissä on voitu huomioida tarkasti kunkin ryhmän keskimääräinen mitoitus. Tarkan kokoarvion saavuttamiseksi Intersportin kokotaulukot ottavat huomioon lapsen yksilölliset mitat kuten rinnan-, vyötärön- ja lantionympäryksen ja sen, miten ne konvertoituvat kyseessä olevan tuotemerkin käyttämään kokojärjestelmään. Koska vaatteiden kokomerkinnöissä on eroja eri valmistajien välillä, varminta on tarkistaa vaatteen koko erikseen jokaisen tilaamasi tuotteen yhteydessä ennen kuin lisäät sen ostoskoriin tai teet siitä varauksen Intersport-kauppaan. Intersportin tuotesivuilta löydät selvästi eri asiakasryhmille eritellyt vaatteiden kokotaulukot, mukaan lukien lasten ja nuorten sekä pikkulasten omat kokotaulukot. Mikäli haluat ammattilaisen apua juuri sinun lapsellesi oikean vaatekoon löytämisessä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään henkilökohtaisesti lähimmässä Intersport-kaupassanne.