Sisältöön

Lasten vaatteet kategoriat

Lasten vaatteet

Laadukkaisiin, käytännöllisiin ja mukaviin lasten vaatteisiin panostaminen on ehdottoman tärkeää. Oli keli mikä tahansa, lapsilla on oltava säähän sopivat vaatteet. Laadukkaat lasten vaatteet kestävät vauhdikkaimmatkin leikit ja hyvin pidettyinä ne voi antaa eteenpäin, kun lapsi kasvaa.

Nuorille kuin myös perheen pienimmille löytyy vaatteita lajiin kuin lajiin ja jokapäiväisiin aktiviteetteihin. Harrastaminen ja liikkuminen on mukavaa, kun päällä on lajiin sopivat vaatteet. Erityisesti kylmimpiin säihin on hyvä varustautua lämpimällä takilla, joka hylkii kosteutta ja tuulta. Kuorikerroksen alle kannattaa lapselle pukea lämmittävä välikerros sekä kosteutta pois iholta siirtävä aluskerrasto. Leikkiessä ja pelatessa sisätiloissa vaatteilta vaaditaan hengittävää materiaalia ja kosteuden siirtoa.

Liikunnan harrastaminen on huomattavasti hauskempaa, kun lasten vaatteet ovat ajan tasalla ja sopivan kokoiset. Tekniset materiaalit, toiminnalliset yksityiskohdat ja värikkäät kuosit tuovat energiaa niin leikkipuistoon kuin urheilukentillekin. Monen lapsen ja nuoren koulupukeutumiseen kuuluvat rennot vapaa-ajan vaatteet kuten collegepaidat ja hupparit. Erilaiset urheiluun suunnitellut takit sopivat myös jokapäiväiseen käyttöön. Esimerkiksi värikkäät lasten laskettelutakit ja muhkeat lasten untuvatakit on otettu osaksi arkipukeutumista. 

Onko lapsesi aloittamassa uutta liikuntaharrastusta vai onko edelliset urheiluvaatteet jääneet liian pieneksi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki lasten vaatteet vapaa-aikaan, ulkoiluun ja urheiluun. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten Peak Performance lasten vaatteet, McKinley lasten vaatteet, Helly Hansen lasten vaatteet ja Nike lasten vaatteet.Tilaa lasten vaatteet netistä tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut varusteet lapsellesi esimerkiksi ulkoiluun, kuten lasten talvikengät

Paljonko lasten vaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lasten vaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 838 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lasten vaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Stay Dry Pants Jr - nuorten kuorihousut, Helly Hansen Jr Crew Hooded Jacket - nuorten kuoritakki ja Icepeak Kenmore Jr Jacket - nuorten softshelltakki sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lasten vaatteet

4.49/5

Perustuu 667 arvosteluun