Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINMailakassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mailakassit
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Mailakassi

  Pelaatko sählyä, jääkiekkoa tai tennistä? Hyvä mailakassi on tärkeä hankinta jokaiselle mailapelien harrastajalle. Mailakassi helpottaa huomattavasti pelivälineen kuljettamista treeneihin ja pelireissuille. Mailakassi myös suojaa niin pelivälinettä kuin sen ympäristöä kuljetuksen aikana tapahtuvilta kolhuilta ja naarmuilta. Mailakassit ovat materiaaliltaan kestäviä ja yleensä myös vedenpitäviä, minkä ansiosta niin laukun sisältö kuin myös kantajan päällysvaatteet pysyvät kuivina. Mailakassin tukevat olkaimet varmistavat, että laukkua on mukava ja helppo kantaa pitkiäkin matkoja kerrallaan.

  Millainen mailakassi sopii sinulle? Mailakasseista löytyy reippaasti vaihtoehtoja niin tilavuuksien kuin muodonkin suhteen. Itselle sopivin kassi valitaan luonnollisesti oman tilantarpeen ja lajin mukaan. Esimerkiksi jääkiekkomailoille, tennismailoille ja salibandymailoille löytyvät omanlaisensa mailakassit. Myös laukun koon ja kantohihnojen suhteen kannattaa pohtia omaa käyttötarkoitusta. Älä valitse liian suurta mailakassia, mikäli se jää tyhjilleen – kompakti mailakassi on mukavampi ja käytännöllisempi vaihtoehto. Mikäli liikut harrastuksiisi esimerkiksi pyöräillen, kanttaa valita laukkumalli, jota voi kuljettaa repun tapaan selässä. Pienenkään mailakassin kuljettaminen pyörän sarvella ei ole turvallista niin ajajan kuin muunkaan liikenteen kannalta.

  Haussa laadukas mailakassi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat mailakassit kaikkiin mailapeleihin. Olipa mielessäsi salibandymailakassi tai jääkiekkomailakassi, meiltä löydät etsimäsi. Intersportista löydät kaikki tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Oxdog ja Fatpipe. Valikoimasta löydät runsaasti erilaisia kokoja ja laukkumalleja. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa mailakassi netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

  Paljonko mailakassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat mailakassit -kategorian tuotteet saat hintaan 42.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: mailakassit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun