Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten potkaistavat sandaalit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Miesten potkaistavat sandaalit

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten potkaistavat sandaalit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten potkaistavat sandaalit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten potkaistavat sandaalit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten potkaistavat sandaalit mm. merkeiltä Crocs, Björn Borg, Firefly. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Firefly Madera M Sandaali -varvassandaalit, 14.90€.

  Paljonko miesten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat miesten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 90.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten potkaistavat sandaalit -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Madera M Sandaali - miesten potkaistavat sandaalit, Crocs Classic Lined Clog - potkaistavat sandaalit ja Björn Borg Knox Mld M - potkaistavat sandaalit sekä suosituin merkki on Firefly.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten potkaistavat sandaalit

  4.36/5

  Perustuu 53 arvosteluun