Sisältöön

Miesten urheilusandaalit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten urheilusandaalit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten urheilusandaalit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten urheilusandaalit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten urheilusandaalit mm. merkeiltä Mckinley, Merrell. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Mckinley Kaluga sandaalit -urheilusandaalit, 39.90€.

Paljonko miesten urheilusandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten urheilusandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten urheilusandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Kaluga sandaalit - urheilusandaalit, Merrell CEDRUS CONVERT 3 - miesten urheilusandaalit ja Salomon Reelax Slide 6.0. - miesten urheilusandaalit sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten urheilusandaalit

4.33/5

Perustuu 6 arvosteluun