Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINMiesten nastakengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten nastakengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Miesten nastakengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten nastakengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten nastakengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten nastakengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten nastakengät mm. merkeiltä Halti, Icebug, Sarva. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Sarva Vakke 19 M -nastakengät, 119.00€.

  Paljonko miesten nastakengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten nastakengät -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten nastakengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sarva Vakke 19 M - miesten nastakengät, Halti Lynx Low Dx Spike Kenkä - nastakengät ja Halti Lynx Mid DX Spike M - nastakengät sekä suosituin merkki on Sarva.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten nastakengät

  4.54/5

  Perustuu 37 arvosteluun