Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten nastakengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten nastakengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  miesten nastakengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten nastakengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten nastakengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten nastakengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon.

  Paljonko miesten nastakengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten nastakengät-kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 190.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten nastakengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Icebug Metro2 M BUGrip - miesten nastakengät, Icebug Pace2 M BUGrip GTX - miesten nastakengät ja Icebug Oulu BUGrip M - miesten nastakengät sekä suosituin merkki on Icebug.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten nastakengät

  4.4/5

  Perustuu 60 arvosteluun