Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten korkeavartiset tennarit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten korkeavartiset tennarit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  miesten korkeavartiset tennarit

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten korkeavartiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten korkeavartiset tennarit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten korkeavartiset tennarit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten korkeavartiset tennarit mm. merkeiltä Converse, On Running, Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Converse All Star Seasonal Hi -korkeavartiset tennarit, 75.00€.

  Paljonko miesten korkeavartiset tennarit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten korkeavartiset tennarit-kategorian tuotteet saat hintaan 74.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten korkeavartiset tennarit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Converse All Star Hi Unisex - korkeavartiset tennarit, Nike Path Winter M - korkeavartiset tennarit ja Converse All Star Seasonal Hi - korkeavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Converse.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten korkeavartiset tennarit

  4.36/5

  Perustuu 14 arvosteluun