Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten korkeavartiset tennarit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten korkeavartiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten korkeavartiset tennarit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten korkeavartiset tennarit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten korkeavartiset tennarit mm. merkeiltä Vans, Björn Borg, Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Vans Filmore Hi -korkeavartiset tennarit, 85.00€.

Paljonko miesten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 75.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten korkeavartiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Court Vision Mid Next Nature M - korkeavartiset tennarit, Vans Filmore Hi - korkeavartiset tennarit ja Björn Borg Björn Borg T1930 MID TNL M - korkeavartiset tennarit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.