Sisältöön

Miesten paksupohjaiset tennarit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten paksupohjaiset tennarit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten paksupohjaiset tennarit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten paksupohjaiset tennarit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten paksupohjaiset tennarit mm. merkeiltä Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Air Max SC M -matalavartiset tennarit, 99.90€.

Paljonko miesten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten paksupohjaiset tennarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Air Max SC M - miesten paksupohjaiset tennarit, Nike Air Max Alpha M Trainer 5 - miesten paksupohjaiset tennarit ja Puma Milenio Tech M - miesten paksupohjaiset tennarit sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten paksupohjaiset tennarit

4.33/5

Perustuu 6 arvosteluun