Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINMiesten ulkoilukengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten ulkoilukengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (94)
  94 / 94 tuotetta

  Ulkoilukengät kategoriat

  Miesten ulkoilukengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten ulkoilukengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten ulkoilukengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten ulkoilukengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten ulkoilukengät mm. merkeiltä Merrell, Halti, Salomon. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Felis Mid DX M -matalavartinen vaelluskenkä, 79.90€.

  Paljonko miesten ulkoilukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten ulkoilukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 94 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten ulkoilukengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Felis Mid DX M - miesten ulkoilukengät, Björn Borg Bax Mid M - miesten ulkoilukengät ja Ecco Biom 2.1 Low Gtx M. - miesten ulkoilukengät sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten ulkoilukengät

  4.35/5

  Perustuu 212 arvosteluun