Sisältöön

Urheilukengät kategoriat

Miesten urheilukengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten urheilukengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten urheilukengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten urheilukengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten urheilukengät mm. merkeiltä Hoka, Adidas, New Balance. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Court Team Bounce 2.0 M.. -sisäpelikengät, 79.90€.

Paljonko miesten urheilukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten urheilukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 294.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 312 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten urheilukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Court Team Bounce 2.0 M.. - miesten sisäpelikengät, Brooks Ghost 14 GTX M - miesten juoksukengät ja adidas Crazyflight Shoes M - miesten sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten urheilukengät

4.48/5

Perustuu 240 arvosteluun