Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetMiesten golfkengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten golfkengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten golfkengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten golfkengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten golfkengät mm. merkeiltä Under Armour, Puma, Nike. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Under Armour Draw Sport Sl -golfkengät, 89.90€.

Paljonko miesten golfkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten golfkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 89.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten golfkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Draw Sport Sl - miesten golfkengät, Puma Fusion Pro - miesten golfkengät ja Nike Infinity G Golf Shoes M - miesten golfkengät sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten golfkengät

4/5

Perustuu 1 arvosteluun