Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten koripallokengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten koripallokengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  miesten koripallokengät

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten koripallokengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten koripallokengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten koripallokengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten koripallokengät mm. merkeiltä Nike, Adidas, Puma. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Nike KD Trey 5 IX -koripallokenkä, 109.90€.

  Paljonko miesten koripallokengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten koripallokengät-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten koripallokengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Clyde Hardwood Team M - miesten koripallokenkä, Nike Jordan One Take II Basketball Shoe - miesten koripallokenkä ja Nike Precision 5 M - miesten koripallokenkä sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten koripallokengät

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun