Sisältöön

Miesten pyöräilykengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten pyöräilykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten pyöräilykengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten pyöräilykengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten pyöräilykengät mm. merkeiltä Shimano. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ -lukkokenkä, 129.00€.

Paljonko miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 259.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano IC501 SPINNINGKENKÄ - lukkokenkä, Shimano MW702 GORE-TEX PYÖRÄILYKENGÄT - lukkokenkä ja Shimano GR501 Pyöräilykenkä - flat-kenkä sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten pyöräilykengät

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun