Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Miesten pyöräilykengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten pyöräilykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten pyöräilykengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten pyöräilykengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten pyöräilykengät mm. merkeiltä Shimano, Pearl Izumi, Fizik. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Shimano MW501 SPD TALVIPYÖRÄILYKENKÄ M -kengänsuoja, 99.90€.

Paljonko miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten pyöräilykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano MW501 SPD TALVIPYÖRÄILYKENKÄ M - pyöräilykengät, Shimano RC300 Road Pyöräilykenkä SPD-SL - pyöräilykengät ja Shimano GR501 Pyöräilykenkä FLAT polkimille - pyöräilykengät sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten pyöräilykengät

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun