Sisältöön

Miesten treenikengät

Treenatessa liikut monella eri tavalla – teet kyykkyjä, boksihyppyjä, punnerruksia ja paljon muuta tavallisesta arjen liikkumisesta poikkeavaa. Jotta treeniliikkeiden suorittaminen olisi miellyttävää ja turvallista, tarvitset hyvät treenikengät. Treenikengillä on suuri merkitys siihen, miten pääset treenatessa liikkumaan ja miltä liikkeet tuntuvat. Treenikengillä on monta funktiota, joista tärkeimpiin kuuluu riittävä pito. Pitävät kengät varmistavat, että saat riittävästi tukea lattiasta ilman, että jalat lipsuvat. Treenikenkien tulee olla hengittävää materiaalia, joka pitää jalat kuivina ja mukavan tuntuisina. Kenkien tulee tarjota myös sopivasti tukea, joustoa ja vaimennusta suhteessa treenin kuorimittavuuteen ja toiminnallisuuteen. Olipa mielessäsi mitkä tahansa miesten treenikengät, Intersportista löydät etsimäsi.

Millaiset miesten treenikengät haluat löytää? Kuten muutkin urheilujalkineet, myös treenikengät tulee aina valita huolellisesti käyttötarkoituksen mukaan. Erilaisia treenikenkiä löytyykin yhtä paljon, kun on erilaisia treenimuotojakin. Jos harrastat rauhallista kuntosaliharjoittelua, sinulle riittävät todennäköisesti tavalliset treenikengät, joissa on sopivasti joustoa ja pitoa. Jos treenisi painottuu enemmän painonnostoon, tarvitset rakenteeltaan jäykemmät ja tuetummat painonnostokengät. Mikäli treenisi on toiminallisempaa ja monipuolisempaa, kuten esimerkiksi CrossFit-harjoittelussa, treenikengiltä vaaditaan niin pitoa, joustoa kuin tukeakin. Moniin toiminnallisiin treenimuotoihin kuuluu myös runsaasti hyppyjä sekä nopeita painonvaihtoja, jolloin kengistä on hyvä löytyä myös iskuja pehmentävät vaimennukset.

Mistä parhaat salikengät miehille? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki laadukkaat, tyylikkäät ja toimivat miesten salikengät. Olipa treenisi sitten vauhdikkaampaa tai raskaampaa, meiltä löydät juuri sinulle sopivat miesten treenikengät. Valikoimasta löydät suosikkimerkit, kuten Nike miesten treenikengät, PUMA miesten treenikengät, adidas miesten treenikengät ja Under Armour miesten treenikengät.  Mikäli haluat löytää treenikengät tarjoushinnalla, katso myös miesten treenikengät ale. Tilaa miesten treenikengät netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean koon ja mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos treeni on intohimosi, katso myös miesten treenipaidat, miesten treenitrikoot ja miesten treenitakit. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko miesten treenikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten treenikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 154.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten treenikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Dynamic Select - miesten treenikengät, Nike Legend Essential 3 M - miesten treenikengät ja Nike Air Max Alpha M Trainer 5 - miesten treenikengät sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten treenikengät

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun