Sisältöön

Miesten vapaa-ajan kengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten vapaa-ajan kengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten vapaa-ajan kengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten vapaa-ajan kengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten vapaa-ajan kengät mm. merkeiltä New Balance, Nike, Björn Borg. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Björn Borg T1050 Fng M -kävelykengät, 59.90€.

Paljonko miesten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 113 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten vapaa-ajan kengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Björn Borg T1050 Fng M - miesten vapaa-ajan kengät, Halti Ersa II M - miesten vapaa-ajan kengät ja Merrell Jungle Moc M - miesten vapaa-ajan kengät sekä suosituin merkki on Björn Borg.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten vapaa-ajan kengät

4.39/5

Perustuu 257 arvosteluun