Sisältöön

Miesten kokotaulukot

Tältä sivulta löydät miesten kokotaulukot. Oikean vaate- tai kenkäkoon löytäminen ei aina ole yksinkertaista. Parhaan mahdollisen istuvuuden aikaansaamiseksi vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon kunkin vaatteen kohderyhmän keskimääräiset mitat sekä vartalon eri osien keskinäiset suhteet. Näin ollen miesten vaatteiden todelliset koot niiden kokomerkintään nähden voivat vaihdella suurestikin vaatteesta riippuen ja eri valmistajien välillä.

Valitse oikea koko miesten kokotaulukoiden avulla

Suomessa ovat yleisesti käytössä rinnakkain sekä numeeriset että kirjaimin merkityt miesten vaatteiden kokomerkinnät, esim. koko L tai 50. Usein numeeriset kokomerkinnät havainnollistavat vaatteen todellista kokoa tarkemmin kuin kirjainkokomerkinnät. Esimerkiksi miesten koko L voi vaihdella suurestikin numerokokojen välillä vaatteen merkistä riippuen, jopa välillä 50-54. Kokomerkinnät on myös kohdistettu tarkasti kunkin vaatteen kohderyhmälle, joten naisten vaatteen koko L ei vastaa miesten vaatteen kokoa L, kuten naisten koko 42 ei myöskään vastaa miesten kokoa 42.

Intersportin miesten vaatteiden kokotaulukoista saat apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämiseen. Linkit vaatteiden kokotaulukoihin löydät kätevästi jokaisen tuotteen omalta sivulta tuotekuvauksen ja hinnan yhteydestä. Intersportin vaatteiden kokotaulukot auttavat sinua löytämään juuri sinun todellisia mittojasi vastaavat vaatekoot, sillä niissä on otettu erikseen huomioon vartalon eri osien mitat ja se, miten ne konvertoituvat kyseessä olevan tuotemerkin käyttämään kokojärjestelmään. Oikeankokoisten paitojen valintaa helpottamaan kokotaulukoissa on otettu huomioon erikseen vaatteen käyttäjän rinnan- ja vyötärönympärys, ja koko on usein ilmoitettu sekä numeerisessa että kirjainmuodossa. Housuja valitessa tärkeää on ottaa huomioon lantionympärysmitta sekä lahkeen pituus. Jotkut valmistajat ovat kokotaulukoissaan erikseen eritelleet jalan sisäpituuden eri vaihtoehtoihin lyhyen, normaalin ja pitkän välillä. Koska miesten vaatteiden kokomerkinnöissä on eroja eri valmistajien välillä, varminta on tarkistaa kokosi erikseen jokaisen tilaamasi tuotteen yhteydessä ennen kuin lisäät sen ostoskoriin tai teet siitä varauksen Intersport-kauppaan. Intersportin tuotesivuilta löydät selvästi eri asiakasryhmille eritellyt vaatteiden kokotaulukot. Mikäli haluat ammattilaisen apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämisessä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään henkilökohtaisesti lähimmässä Intersport-kaupassasi.