Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten urheilukassit

Miesten urheilukassit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten urheilukassit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten urheilukassit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten urheilukassit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten urheilukassit mm. merkeiltä Puma, Adidas, The North Face. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä The North Face Base Camp Duffel S. -urheilukassi, 135.00€.

Paljonko miesten urheilukassit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten urheilukassit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 155.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten urheilukassit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face Base Camp Duffel S. - urheilukassi, adidas Linear Duffel S - urheilukassi ja Puma Fundamentals Sports Bag S - urheilukassi sekä suosituin merkki on The North Face.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten urheilukassit

5/5

Perustuu 1 arvosteluun