Sisältöön

Miesten urheilukassit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten urheilukassit
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  miesten urheilukassit

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten urheilukassit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten urheilukassit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten urheilukassit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten urheilukassit mm. merkeiltä Adidas, Nike, Under Armour. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Linear Duffel M -urheilukassi, 35.00€.

  Paljonko miesten urheilukassit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten urheilukassit-kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten urheilukassit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel L - urheilukassi, Peak Performance Vertical Duffle 50 l - urheilukassi ja Under Armour Undeniable Duffel 4.0 MD 58L - urheilukassi sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten urheilukassit

  4.67/5

  Perustuu 15 arvosteluun