Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHikinauhat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  hikinauhat

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat hikinauhat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata hikinauhat helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät hikinauhat löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat hikinauhat mm. merkeiltä Adidas, Nike, Buff. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Training Headbands 3 Per Pack -hikinauha, 18.00€.

  Paljonko miesten hikinauhat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten hikinauhat-kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 18.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten hikinauhat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tennis Wristband Small - hikinauha, adidas Tennis Headband - hikinauha ja adidas Tennis Wristband Large - hikinauha sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hikinauhat

  3.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun