Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten irtohihat ja säärystimet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Miesten irtohihat ja säärystimet

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten irtohihat ja säärystimet helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten irtohihat ja säärystimet löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Shimano, Zero Point, Pearl Izumi. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Zero Point Intense 2.0 Compression Calf Sleeve -säärystimet, 29.90€.

  Paljonko miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve - säärystimet, Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha ja Shimano S1100X H2O KENGÄNSUOJA - säärystimet sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten irtohihat ja säärystimet

  4.75/5

  Perustuu 12 arvosteluun