Sisältöön

Miesten irtohihat ja säärystimet

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten irtohihat ja säärystimet helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten irtohihat ja säärystimet löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Craft, Os1st. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Knee Warmer -säärystimet, 40.00€.

Paljonko miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Knee Warmer - säärystimet, Craft Core Subz Leg Warmer - säärystimet ja OS1st CS6 performance calf sleeve - säärystimet sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten irtohihat ja säärystimet

4.67/5

Perustuu 12 arvosteluun