Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetMiesten irtohihat ja säärystimet

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten irtohihat ja säärystimet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten irtohihat ja säärystimet helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten irtohihat ja säärystimet löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten irtohihat ja säärystimet mm. merkeiltä Shimano, Pearl Izumi. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Pearl Izumi Elite Thermal Leg Warmer Ux -säärystimet, 64.90€.

Paljonko miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet saat hintaan 26.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten irtohihat ja säärystimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Elite Thermal Leg Warmer Ux - säärystimet, Shimano S1100X H2O KENGÄNSUOJA - säärystimet ja Shimano XC THERMAL KENGÄNSUOJA - säärystimet sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten irtohihat ja säärystimet

4.75/5

Perustuu 4 arvosteluun