Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetMiesten käsineet

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten käsineet kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten käsineet helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten käsineet löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten käsineet mm. merkeiltä Craft, Halti, Mckinley. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Halti XC Touring käsineet -lajihanskat, 29.90€.

Paljonko miesten käsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten käsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 121 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten käsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti XC Touring käsineet - lajihanskat, Hestra Comfort Tracker hiihtohanska - sormikkaat ja Lillsport Taro Mitten - rukkaset sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten käsineet

4.25/5

Perustuu 201 arvosteluun