Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alushuput
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  alushuput

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat alushuput kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata alushuput helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät alushuput löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon.

  Paljonko miesten alushuput maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten alushuput-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten alushuput?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Burton Burke Hood, McKINLEY Silk Balaclava Ux ja Buff Merino Lightweight Balaclava sekä suosituin merkki on Burton.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alushuput

  5/5

  Perustuu 2 arvosteluun