Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Alushuput
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta
  1 väri
  Burton
  Burke Hood
  33,00 €

  Alushuput

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat alushuput kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata alushuput helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät alushuput löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat alushuput mm. merkeiltä Mckinley, Burton. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Mckinley Silk Balaclava Ux -alushuppu, 19.90€.

  Paljonko miesten alushuput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten alushuput -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 33.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten alushuput -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Silk Balaclava Ux, McKINLEY Delmet Balaclava ja Burton Burke Hood sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: alushuput

  5/5

  Perustuu 3 arvosteluun