Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten nilkkasukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (44)
  44 / 44 tuotetta

  Miesten nilkkasukat

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten nilkkasukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten nilkkasukat helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten nilkkasukat löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten nilkkasukat mm. merkeiltä Bridgedale, Mckinley, Adidas. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Mckinley Villapohjasukat 2-Pr pack -nilkkasukat, 12.90€.

  Paljonko miesten nilkkasukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat miesten nilkkasukat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 66.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 44 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten nilkkasukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat 2-Pr pack - nilkkasukat, McKINLEY Roberto Socks Ux - nilkkasukat ja McKINLEY Finn Crew Socks Ux - nilkkasukat sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten nilkkasukat

  4.47/5

  Perustuu 197 arvosteluun