Sisältöön

Miesten pitkät sukat

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten pitkät sukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten pitkät sukat helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten pitkät sukat löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten pitkät sukat mm. merkeiltä Nike, Björn Borg, Adidas. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr -pitkät sukat, 14.90€.

Paljonko miesten pitkät sukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten pitkät sukat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten pitkät sukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat, Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr - pitkät sukat ja McKINLEY Xc Fin Sukka - pitkät sukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten pitkät sukat

4.51/5

Perustuu 76 arvosteluun