Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten pitkät sukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten pitkät sukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  miesten pitkät sukat

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten pitkät sukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten pitkät sukat helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten pitkät sukat löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten pitkät sukat mm. merkeiltä Bauer, Adidas, Energetics. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Cushioned Crew Sock 3 pr -pitkät sukat, 15.00€.

  Paljonko miesten pitkät sukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten pitkät sukat-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten pitkät sukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Cushioned Crew Sock 3 pr - pitkät sukat, Bauer Vapor pitkä luistinsukka - pitkät sukat ja Bauer Supreme pitkä luistinsukka - pitkät sukat sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten pitkät sukat

  4.39/5

  Perustuu 36 arvosteluun