Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten varrettomat sukat

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten varrettomat sukat kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten varrettomat sukat helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten varrettomat sukat löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten varrettomat sukat mm. merkeiltä Adidas, Energetics. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Low-Cut Socks 3 Pairs -varrettomat sukat, 13.00€.

Paljonko miesten varrettomat sukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten varrettomat sukat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 14.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten varrettomat sukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Low-Cut Socks 3 Pairs - varrettomat sukat, adidas Thin and Light No-Show Socks 3 Pairs - varrettomat sukat ja Energetics Low Cut Running Sock - varrettomat sukat sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten varrettomat sukat

4.29/5

Perustuu 51 arvosteluun