Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetMiesten vyöt

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten vyöt kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten vyöt helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten vyöt löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten vyöt mm. merkeiltä Arcade, Musto, Fjällräven. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Arcade Ranger -vyö, 29.90€.

Paljonko miesten vyöt -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten vyöt -kategorian tuotteet saat hintaan 22.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten vyöt -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Arcade Ranger - vyö, Musto Evo Sailing Belt 2.0 - vyö ja Arcade Ranger Long - vyö sekä suosituin merkki on Arcade.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten vyöt

4.25/5

Perustuu 4 arvosteluun