Sisältöön

Miesten fleecehousut

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten fleecehousut kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten fleecehousut helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten fleecehousut löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten fleecehousut mm. merkeiltä Haglöfs, Helly Hansen, New Balance. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Haglöfs Betula Tight M -fleecehousut, 69.90€.

Paljonko miesten fleecehousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten fleecehousut -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten fleecehousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Betula Tight M - miesten fleecehousut, Helly Hansen Daybreaker Fleece Pant M - miesten fleecehousut ja New Balance R.W.Tech Fleece Pant M - miesten fleecehousut sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.