PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä! PLUSSAPÄIVÄT - 20 % alennus vaatteista ja kengistä!
 
HYÖDYNNÄ 20 % ALENNUS!
 
Plussapäivät Intersporteissa lauantaista maanantaihin 19.-21.8 -  saat nyt 20 % alennuksen vaatteista sekä kengistä, myös tarjoushinnoista! Hanki tyylikkäät löydöt parhailta merkeiltä!
 
 
 
 
 

  • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa ´Miesten softshellhousut´
  • Koko
  • Väri
  • Merkki
  • Poista valinnat
  • Näytä tuotteet (17)
17 tuotetta

Miesten softshell-housut

Softshell eli pehmytkuoritakki kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Miesten softshell-takit ovat on tuulta ja vettä hylkiviä, erittäin hengittäviä ja joustavia. Niiden materiaali on kalvoton ja se sopii erinomaisesti aktiiviseen liikuntaan. Toisaalta softshell on himmeän pintansa ansiosta myös tyylikäs vaihtoehto vapaa-ajalle. Pehmytkuoristen takkien valikoima kasvaa jatkuvasti ja nyt jo löydät tarjonnastamme paljon monenvärisiä takkeja useilta merkeiltä.

Miesten softshell-takkeja löytyy valikoimastamme runsaasti erilaisia. Fleecevuorilla varustettu takki sopii hyvin kylmempiinkin säihin, kun taas kevyt miesten softshell-takki toimii lämpimämmällä ilmalla. Softshell-takki on omiaan hikisemmässäkin urheilussa, eli se sopii niin hiihtoon kuin reippaille kävelyillekin. Materiaali on joustavaa ja hengittävää, joten se pysyy mukana vauhdikkaassa liikunnassa ja joustaa erilaisiin ääriasentoihin, joihin liikkuessa saattaa tulla tarve päästä.

Miesten softshell-takkeja valmistavat erityisesti Peak Performance, 8848 Altitude ja McKinley. Kannattaa tutustua myös muiden merkkien takkeihin. Mikäli taas kaipaat takilta parempaa vedenpitävyyttä, on suositeltavaa tutustua kuoritakkeihin. Jos taas softshell vaikuttaa teknisemmältä takilta kuin tarpeissasi on, voi ulkoilutakki tai tuulitakki olla sinulle sopiva vaihtoehto. Kun oikea takki tarpeisiisi on löytynyt, on aika valita housut. Myös housujen puolelta löydät softshell-materiaalista valmistettuja miesten housuja.