Sisältöön

Miesten kuoritakit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten kuoritakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten kuoritakit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten kuoritakit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten kuoritakit mm. merkeiltä Helly Hansen, Haglöfs, Halti. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Vaski Recy DrymaxX Jacket -kuoritakki, 124.50€.

Paljonko miesten kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 850.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vaski Recy DrymaxX Jacket - miesten kuoritakki, Halti Fort DX Jacket M - miesten kuoritakki ja Helly Hansen Crew Hooded Jacket M - miesten kuoritakki sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten kuoritakit

4.59/5

Perustuu 329 arvosteluun