Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetMiesten sadetakit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten sadetakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten sadetakit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten sadetakit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten sadetakit mm. merkeiltä Craft, Rukka. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Craft Pro Trail 2L Light Weight Jacket M -sadetakki, 180.00€.

Paljonko miesten sadetakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten sadetakit -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten sadetakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Craft Pro Trail 2L Light Weight Jacket M - miesten sadetakki, Rukka Ruotula Sadeviitta U - sadetakki ja McKINLEY Wony Rainjacket Ux - sadetakki sekä suosituin merkki on Craft.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten sadetakit

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun