Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetMiesten tuulitakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Miesten tuulitakit
 • Väri
 • Merkki
 • Laji
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta

  miesten tuulitakit

  Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten tuulitakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten tuulitakit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten tuulitakit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten tuulitakit mm. merkeiltä Nike, Adidas, Energetics. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Energetics Fenyo II Ux -tuulitakki, 29.90€.

  Paljonko miesten tuulitakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Miesten tuulitakit-kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat miesten tuulitakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Zephrr Jacket M - miesten tuulitakki, Craft Adv Charge Jacket M - miesten tuulitakki ja Halti Visa Pro Windbraker Jacket M - miesten tuulitakki sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: miesten tuulitakit

  4.31/5

  Perustuu 36 arvosteluun