Sisältöön

Miesten tuulitakit

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten tuulitakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten tuulitakit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten tuulitakit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten tuulitakit mm. merkeiltä Energetics, Haglöfs, Nakamura. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Haglöfs Glide Jacket M -tuulitakki, 249.00€.

Paljonko miesten tuulitakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten tuulitakit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten tuulitakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Glide Jacket M - miesten tuulitakki, Nakamura Abbott III Jacket UX - miesten tuulitakki ja adidas BSC 3-Stripes Wind Jacket M - miesten tuulitakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten tuulitakit

4.25/5

Perustuu 24 arvosteluun